Deel dit artikel ‹ Terug

Luff, Lieve Mijn en Hemels voor Kinderen: Drie kinderspeciaalzaken bepalen samen succes Boxmeer

Geplaatst op: maandag 14 november 2022


Waar in alle middelgrote kernen de leegloop van winkels groeit en landelijk 1 op de 5 winkels leeg staat floreert het centrum van Boxmeer nog steeds. Elders in het land zie je kleine speciaalzaken één voor één stoppen omdat ze het hoofd niet meer boven water kunnen houden. Deels vanwege het online shop-gemak, deels vanwege de vergrijzing of hoge energiekosten. Grote ketens bepalen daar het straatbeeld. Maar niet in Boxmeer, waar kleine ondernemers alles uit de kast halen om het centrum bloeiend en gezellig te houden. Neem de dames van ‘Hemels voor Kinderen’, ‘Luff’ en ‘Lieve Mijn’.


Drie kinderspeciaalzaken in Boxmeer, kan dat wel? vroegen wij ons af.

“Zeker!”, zegt Wendy (eigenaresse ‘Lieve Mijn’), “Drie kinderwinkels én een grote Intertoys betekent een mega groot assortiment en keus voor kinderen. Er zijn steden bij waar geen enkele kinderwinkel meer te zien is en Boxmeer heeft er gewoon drie! Dat is bijzonder en wij vinden het juist heel mooi dat we naast elkaar kunnen bestaan”.


De kracht van lokaal

Niet alleen naast elkaar maar ook met elkaar dus. “Steeds meer winkels moeten noodgedwongen hun deuren sluiten, dat gaat ons aan het hart. Het belang van lokaal winkelen is nog nooit zo duidelijk geweest”, vertelt Anneke (eigenaresse van Hemels voor Kinderen in Boxmeer). “Ik ben naar mijn collega’s gestapt en heb ze gevraagd om samen naar buiten te treden. Wij hebben alledrie een club super trouwe klanten die we heel dankbaar zijn. Kunnen we samen niet eens iets leuks doen voor onze klanten? En ons meteen zichtbaar maken voor de rest van het Land van Cuijk?” Dat was niet tegen dovemansoren gezegd.


Samen sterk

“Anneke’s idee viel hier gelijk goed”, vult Jessie (eigenaresse Luff kidsconceptstore) aan. “Iedereen mag weten wie wij zijn en wat wij te bieden hebben. Doordat Boxmeer drie kinderwinkels heeft kun je voor elke leeftijd hier terecht. Van baby tot tiener. En van top tot teen. Want behalve kleding is er ook ondergoed, schoenen, speelgoed, rugzakken, bedenk het maar. Parkeren in Boxmeer is gratis dus voor een drukke moeder of vader is het superslim om naar Boxmeer te rijden. Ben je in één keer klaar,” lacht Amy (eigenaresse Luff kidsconceptstore). “Zeker voor de komende feestdagen zoals Sint en Kerst”.


Win-actie

Samen hebben de drie kinderwinkels een mooie win-actie bedacht en daar kan iedereen aan mee doen! Er zijn pakketten met cadeaubonnen te winnen met in totaal voor € 30,- aan shop-tegoed. Dus mocht je naar Boxmeer rijden om je verlanglijstjes af te vinken óf om je kids in een mooie kerst-outfit te steken, check dan eerst even de social media pagina’s van Luff, Lieve Mijn en Hemels voor Kinderen. De win-acties komen via Facebook en instagram voorbij om te delen en te taggen.


Hemels voor Kinderen

Anneke en haar team runnen de meest uitgebreide en trendy kinderkledingwinkel in de regio land van Cuijk. Bekende merken van maatje 44 tot maat 188 en schoenen van maat 17 t/m 42 in merken zoals Retour, Name It, Nik&Nik, RedRag, ShoesMe, Ballin, Malelions, Ai&Ko en Looxs. www.hemelsvoorkinderen.nl


Lieve Mijn

Duurzame spulletjes voor 0 tot 6 jaar zoals kleding, speelgoed, meubeltjes, knuffels en (kraam)cadeautjes. Denk aan Merino-wol, hout, bamboe en gerecyclede materialen zoals petflessen. Wendy selecteert haar aanbod op originaliteit en dat het met aandacht voor de aarde geproduceerd is. Unieke winkel in onze regio. www.lievemijn.com


Luff Conceptstore

Achter de Luff Conceptstore vind je Luff Baby & Kids. Kleding, speelgoed, verzorgingsproducten en cadeautjes voor baby tot kinderen. Met vooral Scandinavische en Nederlandse merken waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat. www.luffconceptstore.nl