Deel dit artikel ‹ Terug

Optredens op vrijdag 18 november in Sint-Anthonis.

Geplaatst op: maandag 14 november 2022


Het Regio-orkest Oost-Brabant (ROB) laat 18 en 20 november weer zijn muzikale klanken horen. Op vrijdag 18 november treedt het orkest samen met muziekvereniging Ons Genoegen Oirlo op in MFC Oelbroeck in Sint Anthonis, aanvang 20.00 uur.


Het Regio-orkest Oost-Brabant timmert als projectorkest, met amateurmuzikanten uit regio Oost Brabant, het Land van Cuijk en het Rijk van Nijmegen, al 15 jaar lang aan de weg om harmoniemuziek in de regio te bevorderen. Dit doet het door amateurmuzikanten een extra gelegenheid en uitdaging te bieden zich muzikaal te ontwikkelen. Het ROB maakt graag de verbinding met andere orkesten uit de regio. Met als afsluiting een aantal concerten om de bezoekers te verwennen met prachtige muzikale klanken! 


Voorzitter Albert de Vaal van het ROB kijkt uit naar de concerten: "Het is en blijft ieder jaar opnieuw een flinke uitdaging om in een relatief korte tijd een goed programma in te studeren. We hebben maar een beperkt aantal repetities waarin een aantal pittige werken worden ingestudeerd. Het programma bestaat uit een mix van prettig in het gehoor liggende muziek. Een genot om naar te luisteren", aldus de voorzitter. 


ledereen is welkom op vrijdag 18 november waar het ROB samen met Ons Genoegen Oirlo optreedt in Sint Anthonis (MFC Oelbroeck, aanvang 20.00 uur - gratis entree). Kaartverkoop en informatie via www.kerkeveldorkest.nl 

Het ROB viert dit jaar zijn kristallen jubileum en geeft op 28 januari 2023 een speciaal jubileumconcert. Orkestleden treden dan als solist voor het voetlicht. Meer informatie later op: www.regioorkest.nl en de social media.