Deel dit artikel ‹ Terug

Gemeentewerf Cuijk opent zaterdag 25 september haar deuren

Geplaatst op: vrijdag 3 september 2010


Cuijk, 2 september 2010 - Wat doet de buitendienst van de gemeente nu eigenlijk precies? Waarvoor kan ik de hulp van de gemeente inschakelen en hoe pakken ze dat aan? Heeft u wel eens een melding gedaan, maar weet u niet precies wat daarmee gebeurd? Kom dan naar de opendag van de gemeentewerf op zaterdag 25 september en beleef het zelf!

Nieuwe werkwijze
De buitendienst van gemeente Cuijk gaat sinds dit jaar op een nieuwe manier te werk. Twee wijkteams zorgen voor het oplossen van meldingen in hun eigen gebied. Zij zijn regelmatig in de wijken aanwezig zodat ze zelf zaken kunnen signaleren en oplossen. Daarnaast werken er enkele specialistische medewerkers voor bijvoorbeeld het besturen van de vrachtwagen, onderhoud van het riool en het beheer van bomen.

Kom kijken!
De medewerkers van de buitendienst laten graag aan alle inwoners van de gemeente zien wat zij doen. Daarom is de gemeentewerf op zaterdag 25 september van 10.00 uur tot 15.00 uur voor iedereen geopend. U kunt dan zien wat daar gebeurd, medewerkers vragen stellen over hun werk en zelf meemaken hoe de werkzaamheden gedaan worden. De locatie van de gemeentewerf is Beversestraat 24 in Cuijk.

Activiteiten
Er is voor jong en oud genoeg te doen tijdens de opendag. Het wagenpark van de buitendienst staat klaar voor een ritje met bijvoorbeeld de vrachtwagen of veegwagen. U kunt uw eigen miniverkeersbordje maken en zien hoe de meldingen verwerkt worden. Natuurlijk staat er een kopje koffie klaar en ook voor de allerkleinsten wordt voor vermaak gezorgd. Tot slot valt er nog een prijs te winnen met de ballonnenwedstrijd, dus wees er bij!
advertentie