Gaat Charly Luske in Cuijk uit de kleren voor ‘Story of Robbie Williams’? Gaat Charly Luske in Cuijk uit de kleren voor ‘Story of Robbie Williams’?
Deel dit artikel ‹ Terug

Gaat Charly Luske in Cuijk uit de kleren voor ‘Story of Robbie Williams’?

Geplaatst op: vrijdag 23 september 2022


Samen met zijn zevenkoppige band onder leiding van Nick Bult staat Charly Luske zaterdag 1 oktober in Schouwburg Cuijk met zijn voorstelling ‘Story of Robbie Williams’. Het spraakmakende beeld van Charly - die de iconische foto van Robbie imiteert - roept al voor de voorstelling van start gaat heel wat vragen op…


Geblokkeerde accounts en posts die keer op keer automatisch verwijderd worden. Het aankondigen van de tour van Story of Robbie Williams ging vorig jaar al niet zonder slag of stoot. Social media accounts als Facebook en Instagram pikken het beeld van Luske’s nieuwe tour Story of Robbie Williams niet en verschillende berichten van Charly en de theaters worden verwijderd. 

“En dat terwijl het eigenlijk gewoon een leuke gimmick is over het leven van Robbie Williams”, vult Charly aan. Na de ophef over de foto, is het de vraag of Luske dit beeld ook óp het podium laat zien. “En daar komt het publiek alleen maar achter door de voorstelling te bezoeken”, glimlacht hij. 


Een ongekend succes

‘Story of Robbie Williams’ is de opvolger van de succesvolle tour ‘Story of George Michael’, waarmee Charly Luske eerder twee jaar lang langs de theaters toerde. Samen met zijn band gaat Charly alle ups en downs, hilarische momenten en intieme geheimen van Robbie laten zien. En bovenal natuurlijk: zijn geweldige muziek. 

Hits als Feel, Come Undone, Rock DJ, Let Me Entertain You en Angels komen stuk voor stuk voorbij. Het belooft een flitsende show te worden. Geen tribute, geen imitatie, maar zoals Robbie zegt: “the naked truth and bloody great music!”.

Story of Robbie Williams is op zaterdag 1 oktober te zien in Schouwburg Cuijk. Kaarten en informatie: schouwburgcuijk.nl