Smaakvol Nidum Smaakvol Nidum
Deel dit artikel ‹ Terug

Smaakvol Nidum

Geplaatst op: dinsdag 13 september 2022


Op 24 en 25 september staat Nidum in het teken van genieten tijdens Smaakvol Nidum. Genieten van smaakvol design en lifestyle én van een hapje en een drankje. 


Food & inspiration

Het monumentale Arsenaal in Grave is sinds november 2021 getransformeerd tot een house of inspiration. Op deze monumentale locatie maak je kennis met de diverse shops en showrooms van Nidum, waar lifestyle, design, interieur en kunst centraal staan. Van (tuin)meubilair en verlichting tot bedden en van vloeren en speakers tot koffie en wijn. 

Tijdens Smaakvol Nidum exposeert Michiel van Pinxteren met een aantal beelden in de binnentuin en in de serre vind je de werken van de kunstenaar Mehdi Mashayekhi. Ook Wendy Buiter, Micky Hoogendijk, Chris Tap, Carina Wagenaar en Noor Huig laten verschillende werken zien in Nidum.

In de monumentale kapel is een exclusieve mode-expositie van Addy van den Krommenacker te zien. De mode-ontwerper is onlangs naar Grave verhuisd en verkoopt tijdens Smaakvol Nidum ook enkele unieke stukken in Nidum.

Dat weekend kun je de indrukken van de dag op je in laten werken in de binnentuin, waar je geniet van diverse gerechten die worden bereid door de koks van Ovum en haar partners. Aan de kinderen is ook gedacht met een springkussen, een pizza-oven en diverse spellen.