Deel dit artikel ‹ Terug

Nog geen theaterabonnement besteld?

Geplaatst op: vrijdag 1 juni 2007


Doe het dan vandaag nog!
Met een abonnement zit u goed!

Nog geen TheaterMagazine ontvangen?
Bel dan snel met een van beide theaters of surf naar www.schouwburgcuijk.nl of www.deweijer.nl

Het gezamenlijke theateraanbod bestaat uit ruim 170 voorstellingen in de meest uiteenlopende genres. Het programma staat bol van de bekende namen, van Karin Bloemen tot Najib Amhali en van Henk van Ulsen tot Guido Weijers. Maar ook aanstormende talenten als Nathalie Baartman en Maaike Martens staan te trappelen om u straks een leuke avond-uit te bezorgen.

Voor liefhebbers en fans!
Of u nu kiest voor opera, toneel, cabaret, popconcerten, ballet, dans, percussie, jeugdtheater of wereldmuziek… Het brede aanbod biedt voor iedereen een ontspannen, spetterende, humoristische, spectaculaire of ontroerende theateravond.

Kies vóór 8 juni!
Een abonnement - minimaal 4 verschillende voorstellingen - kan besteld worden via het bestelformulier voor abonnementen in het TheaterMagazine of via de websites: www.schouwburgcuijk.nl of www.deweijer.nl. De bij Schouwburg Cuijk ingeleverde formulieren (niet faxen!) worden per computer verwerkt. De computer hanteert een lotingsysteem met betrekking tot het toewijzen van toegangskaarten. Bestelformulieren die vóór 8 juni binnenkomen, loten mee voor toegangskaarten; bestelformulieren die ná 8 juni binnenkomen, worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.

Losse kaartverkoop
De losse kaartverkoop start in beide theaters op 10 juli via de websites en op 5 september aan de theaterkassa's.