Deel dit artikel ‹ Terug

FietsFestival van Stichting Leergeld zoekt nog vrijwilligers

Geplaatst op: vrijdag 1 juli 2022


Zondag 3 juli aanstaande organiseert Stichting Leergeld Land van Cuijk een FietsFestival door de Gemeente Land van Cuijk. Er zijn twee fietsroutes met leuke activiteiten onderweg. Waar de organisatie hoopten op 250 aanmeldingen hebben ze gisteren de inschrijving gestopt met maar liefst 1600 aanmeldingen. Niet vreemd wat de dag belooft prachtig te worden. Naast de twee routes, met activiteiten zoals drone vliegen, bootje varen, een rondleiding bij de stuw en meer, zijn er ook twee festivalterreinen. 

Dit zijn de Barendonk in Beers en de Brink in Sint Anthonis waar er nog veel meer leuke activiteiten worden georganiseerd. Hier vind je Formule 1 simulatoren, ballonnenclowns, springkussens en onder andere een meet & greet met Youtuber Govert Sweep en Locoburgemeester Bouke de Bruin. De aanmeldingen stroomden binnen en er is inmiddels een stop op gezet. 


Help jij mee?

De organisatie is nog naarstig op zoek naar 6 vrijwilligers die kunnen ondersteunen. Het evenement is van 12.00 tot 17.00 uur. Kun je van 12.00 tot 14.30 of 14.30 tot 17.00 uur. Laat het ook dan weten zodat de Stichting in ieder geval kan gaan puzzelen. App jouw beschikbaarheid naar Twan Weemen 06-51258578. 


Stichting Leergeld

De dag wordt georganiseerd om bekendheid te krijgen voor Stichting Leergeld Land van Cuijk. Er zijn ontzettend veel ouders met geldzorgen die voor hun kinderen een beroep kunnen doen op ons, maar die dit niet weten. Ben jij bijvoorbeeld een alleenstaande ouder en verdien je minder dan €1420 netto per maand? Of ben je gehuwd of samenwonend en verdienen jullie samen minder dan € 2.030,- netto per maand? Dan kun je een beroep op ons doen. Wij ondersteunen bij onder andere zwemles, sport, een laptop of (tweedehands) fiets. Kijk op de website voor meer info! 

www.leergeldlandvancuijk.nl