Deel dit artikel ‹ Terug

Nieuwe leden welkom bij Sensation Cheerleaders

Geplaatst op: dinsdag 24 augustus 2010


Eind september gaat seizoen 2010-2011 van start voor de Sensation Cheerleaders. De kick-off van het nieuwe seizoen zal vooral in het teken staan van uitbreidingen; de huidige afdelingen, Seniors en Peewees, zullen worden aangevuld met 2 nieuwe afdelingen, namelijk Juniors en Co-ed. De Sensation Cheerleaders zoeken voor al deze afdelingen nieuw talent!

Sensation Cheerleaders Deluxe (Peewees)
De Peewees-afdeling is voor meiden van 6 t/m 10 jaar. De meiden worden wekelijks een uur getraind op de woensdagavond door coach Kiki Vervoort. In de trainingen maken zij kennis met de basics van de cheerleading sport. Daar komt vanalles bij kijken, zoals ritmisch bewegen op muziek met echte pompons. Cheerleaders die als Peewee beginnen bouwen een dosis zelfvertrouwen, vaardigheden en ervaring op. Incidenteel verzorgen de Peewees zelfs een optreden, wanneer ze er klaar voor zijn.
Er zijn negen plekken vrij in het Deluxe-team. Wie enthousiast is en Peewee wil worden, kan zich opgeven via peewees@sensationcheerleaders.nl.

Sensation Cheerleaders Supremes (Juniors)
De Juniors-afdeling is voor meiden van 11 t/m 15 jaar, en zal met ingang van het komende seizoen nieuw van start gaan. Enthousiaste meiden zijn welkom om mee te gaan draaien in dit team, naast een aantal Peewees die klaar zijn om door te stromen naar het Supremes-team. De trainingen van de Juniors zullen plaats gaan vinden op de woensdagavond, en een uur in beslag nemen. Het niveau zal een tandje hoger komen te liggen als dat van de Peewees, met bijvoorbeeld meer gevorderde stunts. De Juniors zullen worden getraind door zowel een cheerdance- als een cheerstuntcoach, om het beste uit elke cheerleader naar boven te halen. Er zijn twaalf plekken vrij in het Supremes-team. Wie enthousiast is en niet langer kan wachten, mag zich opgeven via juniors@sensationcheerleaders.nl.

Sensation Cheerleaders Royals (Seniors)
De Seniors-afdeling is een gemotiveerd team van acht semiprofessionele cheerleaders vanaf 19 jaar, hoewel getalenteerde dames vanaf 16 jaar al welkom zijn in dit team. De Seniors worden getraind door headcoach, manager en voorzitter van de vereniging, Anne-Marie Olçay-Jansen. Seniors trainen zo’n 3 uur per week, verdeeld over twee avonden (dinsdag en woensdag). De leden van dit team cheerleaden op hoog niveau en hebben met hun vaardigheden al verschillende prijzen in de wacht weten te slepen bij landelijke competities. Daarnaast verzorgt dit team regelmatig optredens door het hele land bij diverse evenementen. Geïnteresseerden kunnen een gezellig team verwachten waarin hard werken voorop staat. Toelating tot het team volgt na een (laagdrempelige) auditieprocedure. Er zijn vier plekken vrij in het Royals-team. Opgeven kan via seniors@sensationcheerleaders.nl.

Sensation Cheerleaders Pioneers (Co-ed)
Co-ed betekent dames en heren gemixt, en is zeer gebruikelijk in internationaal cheerleading. Met het Pioneers-team zullen de Sensation Cheerleaders als eerste in Nederland een co-ed afdeling bevatten! Om de afdeling te kunnen starten, zijn de Sensation Cheerleaders op zoek naar jongens vanaf 16 jaar. De nadruk zal vooral op het atletische aspect van cheerleading komen te liggen; denk daarbij aan stunts (meiden in de lucht liften) en salto’s. Men hoeft niet bang te zijn dat het “vrouwelijk” is, of dat er danspasjes uitgevoerd moeten worden. Geïnteresseerde heren hoeven absoluut geen bodybuilder te zijn, iedereen kan het leren! Bij de Pioneers zul je vooral een gezellige tijd gaan hebben in een team van enthousiaste jongens en meiden. Bovendien kun je eerst uitproberen of je het leuk vindt dus je hoeft niet direct te beslissen. De trainingen zullen vanaf eind oktober plaats gaan vinden op woensdagavonden, nemen 1,5 uur in beslag en staan onder leiding van headcoach Anne-Marie Olçay-Jansen. Er zijn tien plekken vrij voor heren in het Pioneers-team. Durf jij een Pionier te zijn? Aarzel niet langer maar geef je op via coed@sensationcheerleaders.nl.

De Sensation Cheerleaders zijn gevestigd in Boxmeer. Iedereen uit het Land van Cuijk (en ver daarbuiten, voor wie het niet erg vindt om wat langer te reizen) is van harte welkom om lid te worden. Heb je vragen, of ben je enthousiast geraakt? Twijfel niet langer, maar stuur direct een mailtje naar één van de bovenstaande e-mailadressen (of algemeen@sensationcheerleaders.nl).
Zie ook www.sensationcheerleaders.nl. De cheerleaders hopen jou graag te ontmoeten!
advertentie