Community Me-N-U wil jonge Agri, Food, Tech en Health helden verbinden Deel dit artikel ‹ Terug

Community Me-N-U wil jonge Agri, Food, Tech en Health helden verbinden

Geplaatst op: donderdag 23 juni 2022


Het borrelt en bruist in het Land van Cuijk en Maasduinen! Een aantal jonge, gemotiveerde professionals in AGRI, FOOD, TECH en HEALTH zijn een nieuw initiatief gestart: community Me-N-U. Op woensdagavond 13 juli (19.30-22.30u) trapt de community af met een bijeenkomst bij de Eiwitcampus in Beers.

 

Het event is bedoeld voor jonge én ervaren professionals die verbonden zijn aan de regio door wonen of werk. Onder aan de streep wil de Community bijdragen aan de brede welvaart in het Land van Cuijk & Maasduinen. De insteek om dat te bereiken is verbinding, om zo de kracht van onze regio om te kunnen zetten in daden en stromende energie. 


De launch en kick-off van dit nieuwe initiatief belooft een spetterend, spraakmakend en smaakmakend event te worden. Op gezonde inhoud en energie met topspreker Professor Paul Iske (Instituut voor Briljante Mislukkingen) én al het jonge en ervaren talent uit de regio wordt het een inspirerende en leerzame avond.


Het programma bestaat uit:

1) Aftrap van de Community Me-N-U

2) Speeddate: leer je regio (beter) kennen

3) Keynote van Paul Iske

4) Interactief debat

5) Borrel


Comm-unity betekent ook delen om te kunnen vermenigvuldigen. Daarom heeft de Community nog een vraag aan jou: welke professional of opinieleider in AGRI, FOOD, TECH en HEALTH mag niet ontbreken op deze avond? 


Eventuele naamsuggesties kunnen gestuurd worden naar community@agrifoodtechlandvancuijk.nl.

Deelnemers voor het gratis event op 13 juli kunnen zich aanmelden via community@agrifoodtechlandvancuijk.nl.


Bekijk ook de LinkedIn pagina: https://www.linkedin.com/company/menu-land-van-cuijk-en-maasduinen/