Fiets op 15 mei door het Land van Cuijk! Deel dit artikel ‹ Terug

Fiets op 15 mei door het Land van Cuijk!

Geplaatst op: donderdag 28 april 2022


Wil jij het Land van Cuijk verkennen op unieke wijze? Doe dan mee met Ons Plattelandsrondje op zondag 15 mei. Kies uit één van de drie verschillende routes, die de vereniging het Verrassend PlatteLand van Cuijk heeft samengesteld, en ervaar gastvrijheid met een hoofdletter G! De 31 deelnemende plattelandsbedrijven zetten hun deuren van 11:00 tot 17:00 uur wagenwijd open om je gastvrij te ontvangen.


Routes

Op basis van het fietsknooppunten-netwerk zijn er speciaal voor deze dag (fiets)routes uitgestippeld, variërend in lengte tussen de 39 en 81 kilometers. Onderweg kom je langs bedrijven van het Verrassend PlatteLand van Cuijk, maar je kunt natuurlijk ook rechtstreeks naar de deelnemende bedrijven toe fietsen. De drie uitgestippelde routes brengen je langs vele verrassende plekken: bossen, prachtig waterrijk gebied, de Maasheggen en kloosters. Te veel om op te noemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de verschillende bedrijven per auto te bezoeken.


Maak kans op mooie prijzen

Laat bij elk bedrijf dat je bezoekt een sticker plakken op de speciale flyer van Ons Plattelandsrondje en je maakt kans op mooie prijzen!

De leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk hebben bijzondere prijzen beschikbaar gesteld. Van een kookworkshop voor twee personen tot een dagdeel suppen en van een picknick voor twee tot een pakket met streekproducten en nog veel meer! Bezoek minstens vier bedrijven en verzamel stickers om kans te maken. 


Gratis

De routes en de opengestelde bedrijven vind je terug in de speciale flyer van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Deze is in de gehele regio bij tal van (toeristische) bedrijven gratis verkrijgbaar en natuurlijk bij alle leden van het Verrassend PlatteLand van Cuijk. Je leest er daarnaast alles over op www.verrassendplattelandvancuijk.nl.