Van Der Valk Hotel Cuijk zoekt nieuwe collega's! Van Der Valk Hotel Cuijk zoekt nieuwe collega's!
Deel dit artikel ‹ Terug

Van Der Valk Hotel Cuijk zoekt nieuwe collega's!

Geplaatst op: woensdag 13 april 2022


De inwoners van het Land van Cuijk en de toeristen weten het Van der Valk Hotel Cuijk weer goed te vinden. Met het voorjaar op komst zal dit bezoek alleen maar toenemen. Het team moet hierdoor uitgebreid worden met een groot aantal nieuwe medewerkers op alle afdelingen. 


Afwisselende werkzaamheden, doorgroeimogelijkheden en werktijden in overleg. Dit zijn een aantal voordelen van werken bij Van der Valk Hotel Cuijk.

Daarnaast kan er gebruik gemaakt worden van aantrekkelijke kortingen bij collega Van der Valk Hotels. 


Op het moment is met name de nood hoog in de bediening. Hier is het hotel op zoek naar parttime en fulltime medewerkers. Dit kunnen ook studenten zijn die een gezellige bijbaan zoeken. Het aantal uren is altijd in overleg, beschikbaarheid kan worden doorgegeven zodat het personeel ingepland wordt wanneer zij kunnen. Daarnaast is het hotel ook op zoek naar een Supervisor Restaurant die het overzicht bewaard over het restaurant, de bar/brasserie en de zalen. Door het grote aanbod van buffetten, a la carte, zakelijke en informele bijeenkomst is geen dag hetzelfde. 


Naast de functies in de bediening is Hotel Cuijk ook nog op zoek naar een Zelfstandig Werkend Kok en een Supervisor Housekeeping. 

Alle vacatures zijn te vinden op de website. Solliciteren kan via de website of door een bericht te sturen naar Zaneta per mail (pz@hotelcuijk.nl) of via whatsapp (0648117777).