Deel dit artikel ‹ Terug

Theaterdiner met muziekgezelschap uit de regio

Geplaatst op: donderdag 5 augustus 2010


Op zaterdagavond 25 september is er een theaterdiner in party en events Dormylle in Mill met Angels Rule. Dit uit de regio Boxmeer afkomstig theatergezelschap stond ook in november al op de planken in Mill. Daarop waren zoveel positieve reacties dat besloten is opnieuw een theaterdiner met Angels Rule op het programma te zetten. Deze avond serveert men dus niet alleen top amusement, maar kunt u ook genieten van een uitgebreid 4 gangen diner.

Angels Rule bestaat uit vier vocalisten (Roel, Anneke, Caroline en Marlies) die sinds 2008 optredens verzorgen op de meest uiteenlopende evenementen. Hun specialiteit is echter het muzikaal omlijsten en invullen van een theaterdiner. Tijdens zo’n dinershow presenteren zij diverse blokken entertainment met elk een eigen thema zoals musical, disco en motown. Ieder blok bevat ongeveer vijf tot acht live nummers die zij in wisselende samenstellingen zingen. Dit alles wordt ondersteund met dans, prachtige kostuums en professionele bewegende beelden.

Het begint zaterdag 25 september allemaal om 18.00 uur. Meer weten of reserveren? Neem dan contact op met Hotel Dormylle Tel. 0485-477210. www.dormylle.nl
advertentie