Autobedrijf Zegers; van vader op zoon Deel dit artikel ‹ Terug

Autobedrijf Zegers; van vader op zoon

Geplaatst op: vrijdag 31 december 2021


Er stond een groot feest gepland! Want na maar liefs 43 jaar geeft Jan Zegers het roer aan zijn zoon André over. Vanaf 1 januari mag hij het bedrijf gaan sturen. De solide basis die zijn vader heeft gelegd zorgt voor veel vertrouwen in de toekomst.

Jan Zegers; ‘Wij willen iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons werk! Vertrouwen dat ons heeft gebracht tot wat het nu is, een bedrijf om in Sint Tunnis trots op te mogen zijn. Dit alles was natuurlijk nooit gelukt zonder u, een trouwe klant waar wij graag voor klaarstaan, en daar willen wij u voor bedanken! Per 1 januari krijgt mijn zoon André de sleutel en zal hij het vertrouwen keer op keer waarmaken!’

André Zegers; ‘Bij een overname hoort ook een stukje verandering en daar is een nieuwe huisstijl met nieuw logo er één van. Kom gerust een keer op de koffie om de veranderingen die ik heb gepland aan te horen! En dat grote feest komt er zeker, maar dat laat nog even op zich wachten. Mijn ouders zullen ook nog zeker regelmatig aanwezig zijn in het bedrijf! Daarnaast blijft het werkplaatsteam een sterk team, mede dankzij Coen de Klein! We hopen u dan ook in 2022 weer met een glimlach te mogen ontvangen bij Autobedrijf Zegers B.V.

Fijne feestdagen en een geweldig mooi 2022 toegewenst!’

www.autobedrijfzegersbv.nl