Deel dit artikel ‹ Terug

BiblioPlus en het Maasvallei Netwerk gaan samenwerken

Geplaatst op: donderdag 11 november 2021


Bezoek de Starters Meetups van de Kenniscommunity Ondernemerschap

BiblioPlus en het Maasvallei Netwerk hebben een partnership gesloten. Samen organiseren ze een Starters Meetup tijdens de Kenniscommunity Ondernemerschap op dinsdagavond 30 november 2021 in de Bibliotheek Boxmeer van 19.30 tot 21.00 uur.

De samenwerking tussen BiblioPlus en het Maasvallei netwerk is een logische stap voor beide partijen. Beide organisaties stimuleren kennisdeling en ontmoeting en willen bijdragen aan een vruchtbaar en gezond ondernemersklimaat in de regio.

BiblioPlus organiseert sinds begin 2021 Meetup’s voor startende ondernemers in de regio Land van Cuijk en Maasduinen. BiblioPlus wil hiermee startende ondernemers een plek bieden om van elkaar te leren, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Het Maasvallei netwerk biedt een innovatief platform aan ervaren en gevestigde ondernemers. Door de koppeling te maken, versterken ze elkaar.

Iedere 3 maanden kunnen ZZP’ers of aspirant ondernemers tijdens een Meetup kennismaken met elkaar en met ervaren ondernemers die hun geschiedenis en kennis komen delen. Op 30 november sluit ondernemer Angela van Berkel uit St. Hubert aan. Ze groeide op in een ondernemersgezin en ontwikkelde zich in 30 jaar tijd van loopbaancoach bij o.a. het UWV en de Gemeente Oss, tot zelfstandig gevestigd senior loopbaan- en ondernemerscoach. Ze komt vertellen over haar reis als ondernemer en er is gelegenheid om haar vragen te stellen over het ondernemerschap. Een buitenkans om het vak te leren van een doorgewinterde specialist!

Er is ook een online social media community gesticht voor startende ondernemers in de regio. Zo kunnen starters gebruik maken van elkaars expertise en kijken ondernemers van het Maasvallei Netwerk mee om de deelnemers te adviseren waar nodig. Je vindt de online community op LinkedIn.


Voor meer informatie en om je aan te melden voor de volgende Starters Meetup, kijk in de agenda op de website van BiblioPlus.

De samenwerking met het Maasvallei Netwerk past in de nieuwe koers van BiblioPlus. BiblioPlus verbreedt zich naar een dynamisch huis van de gemeenschap. Een plek waar kennis en informatie worden uitgewisseld en leren en ontmoeten wordt gestimuleerd. BiblioPlus biedt comfortabele (gratis) werkplekken en (te reserveren) overlegruimten om klanten te ontvangen. Daarnaast hebben leden van de Bibliotheek ook toegang tot een enorm aanbod aan online cursussen, waarvan vele

geschikt zijn voor ondernemers.

Het Maasvallei Netwerk biedt ondernemers verbinding door het organiseren van Open Coffees, beurzen, netwerkdiners en voorziet de ondernemers in exposure met de nieuwsvoorziening via de website, sociale media kanalen en de ondernemersnieuwsbrief.

Starters Meetup, dinsdag 30 november 2021, 19.30 uur, Bibliotheek Boxmeer, inloop vanaf 19.15 uur, einde 21.30 uur, toegang gratis, meer informatie