Deel dit artikel ‹ Terug

Kom kijken naar Ikke Krakkemikke en het Witte Wief

Geplaatst op: donderdag 8 juli 2010


Doe mee met de kleurwedstrijd.

Toneelvereniging Doekmaroploo brengt voor de zomervakantie een speciale voorstelling die bijzonder geschikt is voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar, maar ook volwassenen, ouders, opa’s, oma’s enz. zullen veel plezier aan dit stuk beleven.
Ikke Krakkemikke en het Witte Wief is geschreven door Aris Bremer en wordt geregisseerd door Hans Silverenberg.
Korte inhoud:

Na de dood van haar ouders woont Ikke bij een tante in een groot kasteel. Ze vindt dit vreselijk, ze moet elk uur in bad. Bovendien wil haar tante de toverpapieren van haar ouders in haar bezit krijgen. Ikke wil niks van toveren weten, en is daarom weggelopen. Ze weet dat Mottebal, de knecht van haar tante, haar moet opsporen. Bij een oude brug over een beek raakt ze bevriend met Knierp en Knobbel. De meiden vertellen haar dat het hele dorp bang is voor het Witte Wief, die als ze kwaad is, de vreselijkste toverkunsten vertoont. Vraag maar aan Krakkemikke, de dubbel getoverde molenaar. Ikke ontdekt dat het Witte Wief, haar tante is, en beleeft samen met de meiden een heel spannende dag.
Kom zelf maar kijken hoe het afloopt. Het beloofd weer een fantastische voorstelling te worden vol spanning en verrassende betoveringen om met de hele familie, buurt of met een kinderfeestje naar toe te gaan.

Kinderen van de basisscholen in Oploo, Sint Anthonis, Ledeacker, Landhorst, Westerbeek en Stevensbeek ontvangen een kleurplaat. Maak kans op een leuke prijs door de kleurplaat in te leveren aan de kassa vóór de voorstelling in De Oude Heerlijkheid. Na afloop van beide voorstellingen worden de prijswinnaars bekend gemaakt.

De opvoeringen vinden plaats op vrijdag 16 en zaterdag 17 juli in de Oude Heerlijkheid en beginnen om 19.00 uur. Reserveren is niet nodig, entree € 3,50.

Voor meer informatie kijk op www.doekmaroploo.nl bij Kindertoneel 2010 of bel Marion van Daal 06 38911189.
advertentie