Deel dit artikel ‹ Terug

Oogcafé in Bibliotheek Cuijk in het teken van Go-/Vo-box en Webbox

Geplaatst op: dinsdag 5 oktober 2021


Op dinsdag 12 oktober staat het Oogcafé Land van Cuijk in het teken van een aantal handige hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Het betreft hier bij veel mensen nog onbekende hulpmiddelen voor gesproken en/of vergrote ondertiteling, zowel op de tv als via de smartphone en het multi-media- apparaat de Webbox, die voor mensen met een visuele beperking de krant weer thuis brengt, alle tijdschriften uitspreidt en die tv, radio en podcasts laat beluisteren. Ook het lezen van de eigen email en de dagelijkse post hoort tot de mogelijkheden. Het apparaat is bovendien eenvoudig te bedienen. 
Kom naar deze bijeenkomst om (nader) kennis te maken met deze handige hulpmiddelen en ervaar ter plekke, hoe fijn deze kunnen zijn. Iedereen is van harte welkom. Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan tot 8 oktober bij Wilma Lems,
w.lems@biblioplus.nl of M. 06 100 292 32 Het Oogcafé Land van Cuijk is een samenwerking tussen BiblioPlus en de Oogvereniging.
Oogcafé Land van Cuijk, dinsdag 12 oktober 2021, Bibliotheek Cuijk, Kaneelstraat 64.
Tijd: 10.00 – 12.00 uur, Inloop vanaf 9.45 uur.
www.biblioplus.nl