Spoken Word door Naomi Grant bij BiblioPlus Deel dit artikel ‹ Terug

Spoken Word door Naomi Grant bij BiblioPlus

Geplaatst op: dinsdag 14 september 2021


Beleef en leer de kunst van Spoken Word zelf!
Was jij ook zo onder de indruk van het Spoken Word optreden tijdens de Biden-inauguratie? En van de voordracht tijdens de dodenherdenking? Spoken Word roept direct een beleving op en brengt persoonlijkheid, muzikaliteit en ervaring samen. Wil je dat wel eens van dichtbij ervaren? Grijp dan nu je kans!
Voor de liefhebbers en nieuwsgierigen uit de regio Land van Cuijk en Maasduinen vindt op vrijdag 24 september in de leestuin in Grave een uniek optreden van Naomi Grant plaats. Naomi Grant is een persoonlijke, motiverende, soms shockerende, docerende en altijd eerlijk schrijvende performer. Ze praat graag over onderwerpen waar men niet graag over praat.
De performance van Naomi Grant is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel noodzakelijk. Maar, er is nog meer! Tien gelukkigen kunnen deelnemen aan een workshop Spoken Word dat Naomi na haar optreden verzorgt. Een buitenkans voor iedereen die Spoken Word, de kunstvorm waarbij tekst en performance samenkomen, wil leren.
Deelname aan de workshop kost slechts €7,50 voor Bibliotheekleden en €10,- voor niet-leden. De performance start om 19.30 uur, de workshop start om 20.15 uur. Adres: Trompetterstraat 2, Grave. Aanmelden: op www.biblioplus.nl/agenda of via deze link.
advertentie