Deel dit artikel ‹ Terug

Jaren vijftig en zestig herleven op zondag 11 juli in Mill

Geplaatst op: donderdag 1 juli 2010


Van 11.00 uur tot 18.00 uur herleven de jaren van vetkuiven, petticoats en suikerspinnen op zondag 11 juli in het centrum van Mill. Dan staat namelijk voor de 4e keer de Fifties en Sixtiesday op het programma. Naast diverse marktkramen met handelswaar uit die tijd treft u er oldtimers, live muziek en kunnen kinderen zich vermaken in een gratis nostalgische draaimolen en huifkartochten. Dit alles is uiteraard gratis toegankelijk.

De Fifties en Sixtiesday is een initiatief van de horecaondernemers van de Frietkraam, Eten en Zo, café Royal, de Kroeg en restaurant ’t Centrum. Samen met Mosstime entertainment nemen zij u mee terug in de tijd. Dat doen ze met muziek van de Eightball Boppers bij de Kroeg, Brock and the Bunch bij café Royal, akoestisch spelen bij Eten en Zo en de Frietkraam the Rhinestone brothers en At’s Crazyrecordhop is een jaren vijftig DJ die het terras bij ’t Centrum zal laten swingen. Voor kinderen draait er de hele dag gratis een nostalgische draaimolen zijn rondjes en kan men dankzij de sponsoring van OVMill gratis rondritten maken op een huifkar door het centrum van Mill. Natuurlijk zijn er ook oldtimers en vindt u er marktkramen met de meest uiteenlopende handelswaar uit de jaren vijftig en zestig.

De Fifties en Sixtiesday in het centrum van Mill is op zondag 11 juli gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op www.fiftiesday.nl.