Deel dit artikel ‹ Terug

Samenwerking tussen Falkplan en Kies voor Leven

Geplaatst op: maandag 28 juni 2010


Onlangs ontving oprichter/voorzitter Toon Hermsen uit Mill van de landelijk opererende Stichting Kies voor Leven uit handen van Wieger van de Meerakker van Falkplan het allereerste exemplaar van de eerste druk van de Nederlandse fietsatlas met AED locaties.

Wanneer twee partijen dezelfde belangen hebben, is het goed om deze belangen te combineren. In dit geval komen Stichting Kies voor Leven en uitgever/cartografisch bedrijf Falkplan elkaar tegen bij de ontwikkeling van fietsatlassen.

In de fietsatlassen vindt u informatie over fietsknooppunten, zogenaamde LF-routes en toeristische informatie. Stichting Kies voor Leven heeft één missie: een landelijk dekkend netwerk van AED’s. Dit netwerk moet ervoor zorgen dat bij een hartstilstand binnen zes minuten kan worden begonnen met reanimeren en defibrilleren. Stichting Kies voor Leven en Falkplan hebben ervoor gezorgd dat alle momenteel bekende AED locaties in het buitengebied met een herkenbaar pictogram op de fietsatlassen verschijnen.

Hiermee streven beide partijen naar een aansluitend doel: Stichting Kies voor Leven bereikt de recreant en Falkplan heeft met deze samenwerking een goed begin gemaakt voor een veiligere, recreatieve leefomgeving.

Foto: Hermsen Fotografie

advertentie