Deel dit artikel ‹ Terug

Zondag 4 juli de derde Carbootsale Boxmeer 2010

Geplaatst op: donderdag 24 juni 2010


Het belooft weer een drukke Carbootsale te worden zondag 4 juli op het grote buitenterrein van de restaurant de Witte Brug in Boxmeer.

Deze laatste sale voor de vakantieperiode is als vanouds een van de drukkere van het jaar. De meeste particulieren willen voordat ze op vakantie nog even de grote schoonmaak houden en hun niet gebruikte spulletjes aanbieden op de Carbootsale. Een ideale manier om een leuke zakcent te verdienen om te kunnen besteden op vakantie.

Ouders, maar vooral de kinderen weten precies wat er in de verkoop gaat en hebben op zaterdagavond hun voertuig verantwoord geladen. Onderop de te verkopen spullen en als laatste het presentatiemateriaal als een paar schragen met een plank, een zijl voor op de grond of een oude tafel. Want bij de Carbootsale Boxmeer rij je met de auto het verkoopterrein op en krijg je een ruime plek met de auto om je spullen uit te stallen. Geen gesjouw, kinderen een hapje en een drankje mee en de hele dag verkopen en mensen kijken.

Want dat mensen kijken lukt wel op zo’n dag! De Carbootsale Boxmeer wordt druk bezocht door mensen uit de hele regio en zelfs daarbuiten. Alle rangen en standen komen toch even snuffelen en afpingelen en iedereen vindt wel iets van zijn gading. Tussen het “winkelen” door even genieten van het terras midden op de sale onder het genot van een hapje en een drankje.

Bezoekers zijn ZONDAG 4 JULI van harte welkom vanaf 8.30uur tot 15.00uur en de toegang is slechts € 1,20. Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis evenals het parkeren. De Carbootsale Boxmeer wordt gehouden bij restaurant “De Witte Brug” St Anthonisweg 63 te Boxmeer. Afslag 6 op de A73, 300m richting Boxmeer.

Voor meer informatie: www.carbootsaleboxmeer.nl of 0478 – 63 25 07
advertentie