Deel dit artikel ‹ Terug

Midzomeravondconcert in Grave

Geplaatst op: dinsdag 22 juni 2010


Stadskoor Grave, voorheen de Gemengde Zangvereniging Grave, organiseert op 26 juni a.s. in het kader van haar elfde lustrumjaar een sfeervol Midzomeravondconcert in Kunst in het Kerkje in Velp (NB).

Het initiatief voor dit concert werd mede genomen door voorzitter Peter Hendriks. Onder zijn deskundige leiding onderging het koor op weg naar de viering van het 11e lustrum een aantal vernieuwingen. De naamsverandering van Gemengde Zangvereniging Grave in Stadskoor Grave is daar een onderdeel van.

Na een kort ziekbed overleed Peter op 31 mei j.l.. Het Stadskoor Grave verliest in hem een fantastische leider en grote inspirator. In zijn geest zal het Stadskoor Grave met een enigszins aangepast programma het concert ten gehore brengen.

Het programma van zaterdagavond 26 juni bevat o.a. delen uit het Pelgrimskoor, Gaude Mater, Barkarole, Laudate, een Beatlesmedley en “I know him so well”.  Het Stadskoor Grave staat onder leiding van dirigent Jacques Merkx en zal aan de piano worden begeleid door pianiste Molly Ho. Samen staan zij garant voor een sfeervol Midzomeravondconcert.

Locatie: Kerkje Velp, Pastoor Loefsweg 1, 5363 VE VELP
Datum: 26 juni 2010 om  20.00 uur.
Toegang: gratis.  
Nadere informatie: www.stadskoorgrave.nl