Deel dit artikel ‹ Terug

Proef het buitenleven op de Plattelandsfair Wanroij

Geplaatst op: dinsdag 22 juni 2010


Op zaterdag 3 en zondag 4 juli wordt in Wanroij de eerste Plattelandsfair georganiseerd. De Plattelandsfair staat in het teken van de puurheid, rust en het vakmanschap van het platteland. Bij de meer dan 30 kramen en stands kunnen bezoekers al hun zintuigen aanspreken. Het wordt proeven, voelen, ruiken en zien van sfeervolle woonaccessoires, tuinideeën, bloemen, het plattelandsleven en culinaire heerlijkheden! Sommige producten zijn handgemaakt, andere inspirerend en artistiek. Elk artikel heeft een verhaal, dat de standhouder u graag vertelt.

In deze gezellige en gemoedelijke ambiance kunnen mensen ook kennis maken met de mogelijkheden van een verblijf op het Boertel ‘de Lamperse Hei’. Bij de vele standjes wordt de inwendige mens zeker niet vergeten! Grand Café ´t Raadhuis zorgt voor heerlijke hapjes en drankjes en presenteert ook met een stand welke mogelijkheden het te bieden heeft. Naast het terras zijn er stands met streekproducten en, niet te vergeten, paling van Nederlands beste palingroker. U proeft de liefde en energie die in deze producten gestopt worden!

Ook de ‘beste taartenbakker 2010’ wordt verkozen. Bakt u een lekkere taart? Maak dan kans op eeuwige roem! Bied uw taart aan op zondagmorgen 4 juli vóór 11.00 uur en ontvang gratis toegang. De lekkerste taart verdient uiteraard ook een mooie prijs…

U ziet het: op de Plattelandsfair is het goed vertoeven. Wij heten u graag welkom op 3 en 4 juli!
advertentie