Fieke is de voorleeskampioen van Cuijk Deel dit artikel ‹ Terug

Fieke is de voorleeskampioen van Cuijk

Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2021


Op dinsdag 23 februari vond de gemeentelijke ronde van de voorleeswedstrijd van Cuijk plaats. Acht schoolkampioenen zaten op de school klaar om voor te gaan lezen en veel juffen en meesters keken samen met de klas ook digitaal mee. In de bibliotheek van Cuijk zat de jury aandachtig te luisteren naar alle mooie verhalen. De jury bestond uit kinderboekenschrijfster Ineke Kraijo en oud-leerkracht en journalist Jos Janssen. De organisatie was in handen van de Bibliotheek BiblioPlus.

De juryleden luisterden naar de mooie verhalen van Florien van basisschool dr. Jan de quay, Marlo van de Wingerd, Janne van de Zevensprong, Leisha van ‘t Startblok, Aniek van de Akkerwinde, Sanja van de Regenboog, Bente van de Nienekes en Fieke van de Harlekijn.
De jury was onder de indruk en bepaalde uiteindelijk Fieke tot winnaar van de voorleeswedstrijd!
De jury over het voorlezen van Fieke: “We vinden je een fantastische voorlezer en we hebben graag naar je geluisterd. Jij zat op school, maar ook op afstand zaten we helemaal in het verhaal. Iedereen deed het goed, maar jij sprong er toch echt uit! Hartstikke proficiat!”

Fieke mag de gemeente Cuijk op 27 maart vertegenwoordigen bij de provinciale ronde van Brabant. Heel veel succes, Fieke!
advertentie