Land van Cuijk heeft primeur met online vakantiebeurs Deel dit artikel ‹ Terug

Land van Cuijk heeft primeur met online vakantiebeurs

Geplaatst op: donderdag 28 januari 2021


‘Als jij niet naar een vakantiebeurs kunt of wilt, dan komt de vakantiebeurs naar jou toe...’
Met dat in het achterhoofd opent het Land van Cuijk op 29 januari, als eerste toeristische regio in Nederland, een eigen online vakantiebeurs.
Met de online vakantiebeurs wil het Land van Cuijk twijfelende vakantiegangers, die nog niet weten waar zij deze zomer op vakantie willen, overtuigen om een meerdaags bezoek aan de regio in het noordoosten van Brabant te brengen.

De online vakantiebeurs is te vinden op www.vakantieineigenlandvancuijk.nl
Het concept van de online beurs is bedacht door het Regionaal Bureau voor Toerisme Land van Cuijk en uitgewerkt in samenwerking met 24 ondernemers en organisaties in het Land van Cuijk en met partners Cybox en Vita Magazine.

Toeristisch manager Erik Jansen over de online vakantiebeurs: “Waar veel vakantiegangers eerder vakantiebeurzen bezochten om hun volgende reisbestemming te bepalen, verwachten wij dat ze dat nu op internet gaan doen. Hoe leuk is het dan om een online vakantiebeurs te bezoeken! Je kunt er de digitale stands van ondernemers en organisaties bekijken. Je kunt een gratis goodiebag aanvragen. Je ziet video’s en leest meer over onze regio. Je kunt er vragen stellen over vakantie in het Land van Cuijk. En binnenkort gaan we waarschijnlijk ook live-presentaties en -lezingen aan het beursprogramma toevoegen.”

Jansen beseft dat het unieke karakter van een beurs, zoals het slenteren over de beursvloer en het ontmoeten van de standhouders, niet te kopiëren valt. Daar staat wel tegenover dat de online vakantiebeurs langer (tot in ieder geval eind mei) en vaker (24 uur per dag, 7 dagen per week) bezocht kan worden.
advertentie