De vele voordelen van scooter rijden Deel dit artikel ‹ Terug

De vele voordelen van scooter rijden

Geplaatst op: maandag 18 januari 2021


Misschien ben jij in deze tijd eens kritisch aan het kijken naar jouw financiele situatie, of ben je juist in deze tijd op zoek naar een leuk verzetje. In allebei de gevallen is scooter rijden een goede optie. Het heeft behoorlijk wat voordelen. 

De kosten
Wanneer je een scooter vergelijkt met een auto zijn de kosten een stuk lager. In aanschaf, in benzine, in verzekering, je betaalt geen wegenbelasting of parkeerkosten en ook bij het lessen en het examen ben je beduidend minder geld kwijt.

Voor het milieu
Scooterrijden is een stuker beter voor het milieu dan autorijden. En een e-scooter is natuurlijk helemaal een verantwoorde keuze. Daarnaast zijn deze behoorlijk goedkoper in onderhoud dan benzinescooters. Er zijn veel verschillende e-scooters op de markt en ook met grote verschillen in prijs.

Easy
Het voelt niet alleen heerlijk, relaxed op je scooter, de wind in je haar. Het is ook relaxed, want je hoeft niet te trappen, zoals bij een fiets. En ten opzichte van een auto ben je een stuk wendbaarder, heb je dus geen last van files, wegomleidingen (een binnenweggetje met de scooter is zo gevonden) of moeite met een parkeerplekje zoeken. Ten opzichte van een fiets kun je ook meer bagage meenemen op een scooter. Moderne scooters hebben steeds meer handige technische snufjes zoals je telefoon koppelen en opladen terwijl je rijdt…

Hulp nodig?
Bij Scooterservice in Boxmeer helpen ze jou graag met het maken van de beste keuze voor jou. Wil je bijvoorbeeld een snorscooter zonder helm, een elektrische scooter, een bromscooter, een retro look of juist een hypermoderne? René en Jeanette helpen je graag! www.scooterservice.nl
advertentie