Land van Cuijkse bitterballen en meer Deel dit artikel ‹ Terug

Land van Cuijkse bitterballen en meer

Geplaatst op: donderdag 7 januari 2021


Wie kent ze niet? Mat en Miriam van de Lamperse Hei. Op hun prachtige boerderij organiseren zij van alles. Het is dé plek waar men o.a. in alle rust kan vergaderen, waar groepen heerlijk overnachten om vervolgens het Land van Cuijk te gaan ontdekken en waar zelfs hele bussen parkeren om een educatieve rondleiding te krijgen in het prachtige boerenbedrijf. Maar nu even niet…

Net als vele andere Land van Cuijkse ondernemers zijn ook Mat en Miriam niet van het stilzitten. De mouwen werden opgestroopt en de thuisbezorgservice op poten gezet. Eerlijk vlees, mooie producten van eigen Land van Cuijkse koeien en eenvoudig bij jou thuis bezorgd. Van bitterbal tot stoofvlees en van entrecote tot worstenbroodje.
In de overzichtelijke shop zie je direct welke ingrediënten in het product zitten en hoe je deze het beste kunt bereiden.

Je kunt deze ophalen in de winkel op afspraak of zij bezorgen het bij jou thuis op vrijdag tussen 17.00 en 19.00 uur in de omgeving Land van Cuijk, Nijmegen, Uden, Gennep, Gemert en Venray.

Honger gekregen? Kijk snel op lampersehei.landvancuijkshop.nl

Op het platform thuiswinkelen.landvancuijk.nl zie je nog veel meer mooie initiatieven van ondernemers die de lekkerste en leukste producten gewoon thuis komen bezorgen!
   
advertentie