Deel dit artikel ‹ Terug

Ton Ermers nieuwe voorzitter Lokale Omroep Mill

Geplaatst op: vrijdag 11 juni 2010


De Lokale Omroep Mill heeft een definitief nieuw bestuur. Deze week is Ton Ermers benoemd tot voorzitter, zal Rob Vloet het secretariaat voor zijn rekening nemen en vervult Conny van Melis de functie van penningmeester. Samen met bestuursleden Thijs van den Heuvel en Cor Derks is het bestuur van de Lokale Omroep Mill compleet.

Na hun jaren lange prima inzet besloten Jan Duffhues (voorzitter) en Wilma Hendriks (secretaris/penningmeester) zich niet meer verkiesbaar te stellen. Vandaar dat sinds enkele maanden Corné Kremers als interim voorzitter en Herman van Gaal als interim secretaris actief waren. Echter wel met een constante bedoeling te zoeken naar een definitieve invulling van het bestuur. Deze is nu gevonden in de persoon van Ton Ermers als voorzitter en Rob Vloet als secretaris. Conny van Melis trad enkele maanden geleden al toe tot het dagelijks bestuur als penningmeester.

Het nieuwe bestuur zal zich vooral gaan richten op het uitbreiden, stroomlijnen en de toekomst van de Lokale Omroep Mill. Er is immers met het oog op de verhuizing naar het Sociale Culturele Centrum veel werk te doen. www.lokaleomroepmill.nl
advertentie