Zorg goed voor jezelf, bestel Sushi Deel dit artikel ‹ Terug

Zorg goed voor jezelf, bestel Sushi

Geplaatst op: vrijdag 30 oktober 2020


Nieuw in het Land van Cuijk; Sushi Moments. Hier bestel je niet alleen heerlijk vers bereide sushi in gevarieerde sushi boxen, maar ook bijvoorbeeld yakitori en poke bowls. Zelfs diverse soorten ambachtelijke ijs staan hier op de kaart. Nog meer goed nieuws: Sushi Moments bezorgt ook bij jou thuis!
En dat is niet onverstandig, want sushi is hartstikke gezond. Zeker vette vis zoals zalm, bevat belangrijke vetten en veel vitamine D. En laat nu net vitamine D ontzettend goed zijn in deze periode om jezelf te wapenen tegen corona. Avocado en zeewier, die je vaak in sushi vindt, bevat ook veel voedingsstoffen zoals vitamine A, B6 en C. Maar naast dat het gezond is en veilig bij jou thuis wordt afgeleverd, is het ook nog eens hartstikke lekker!

Sushi Moments bezorgt in het hele Land van Cuijk vanaf 16.00 uur. In overleg kunnen ook andere tijden of locaties aangehouden worden. Men denkt graag mee, ook voor bijvoorbeeld bedrijfslunches, meetings en meer. Ook afhalen (in Ledeacker) behoort tot de mogelijkheden.
Kijk snel op www.sushimoments.nl en bestel tijdig, want vanwege de dagverse producten is op ook echt op!
advertentie