Deel dit artikel ‹ Terug

De WellnessBoot in Mill opent haar deuren

Geplaatst op: vrijdag 4 juni 2010


Op het terrein van Sport- en evenementencentrum Fitland en Hampshire Hotel- Dormylle te Mill vindt op dit moment de bouw van een uniek Wellnesscomplex plaats. Deze is uniek door haar bijzondere vormgeving en de fantastische ligging aan het water. Het is namelijk een veertig meter lange en drie verdiepingen hoge WellnessBoot.

Deze ware blikvanger wordt o.a. uitgerust met zeven verschillende sauna’s, een uitgebreide saunatuin aan het water, stoomcabines, verschillende heerlijke binnen- en buitenbaden, relaxruimtes, een zonnedek, kruidentempel, een uitgebreide rasul, een binnen- en buitenbar en een restaurant waar u zich culinair kunt laten verrassen... Daarnaast worden er 12 behandelkamers gerealiseerd waar u kunt genieten van ontspannende massages of een professionele schoonheidsbehandeling naar keuze.

De WellnessBoot opent haar deuren op 30 juli 2010. Het beauty & massage gedeelte zal in een later stadium de deuren van haar behandelkamers openen.

Nog even geduld en kunt zelf de wave to wellness ervaren op deze fantastische locatie. Voor meer informatie, kijk op www.wellnessboot.nl