Deel dit artikel ‹ Terug

Netwerkbijeenkomsten Walk&Talk voor werkzoekenden weer van start

Geplaatst op: donderdag 10 september 2020


De laatste Walk&Talk bijeenkomst was op 11 maart in Gennep, sindsdien is er door Corona veel veranderd op de arbeidsmarkt. Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Meld je dan aan en kom 17 september naar de Walk&Talk bijeenkomst in Bibliotheek Cuijk.
Ontdek wat er in je zit! Gastspreker van deze ochtend is Monika Raulf, werkzaam als coach in Grave. Haar visie is dat iedereen alles in zich heeft wat nodig is om een ongewenste situatie, een probleem op te lossen. Zij gebruikt hiervoor diverse methoden, afhankelijk van iemands persoonlijkheid of situatie. Op haar website www.monikaraulf.eu kun je alvast een kijkje nemen.
Walk&Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden!. Werkzoekenden kunnen ervaringen uitwisselen in een inspirerende omgeving. Met wisselende onderwerpen, ervaringen van andere deelnemers, gastsprekers en natuurlijk een gastvrije ontvangst met koffie en thee. Alles uiteraard volgens afstands- en hygiënemaatregelen van het RIVM.
Vanwege deze Coronamaatregelen is het aantal plaatsen voor deelname beperkt. Ook is vooraf aanmelden via www.biblioplus.nl/agenda noodzakelijk. Deelname is gratis.

Walk&Talk Bibliotheek Cuijk, 17 september, 10.00 – 12.00 uur
Kaneelstraat 64, Cuijk
www.biblioplus.nl
advertentie