Deel dit artikel ‹ Terug

Sluit je aan bij de TechLab Club

Geplaatst op: vrijdag 21 augustus 2020


Elke week, samen met andere kinderen, aan de slag met technische snufjes onder begeleiding van een echte expert. Bij de TechLab Club kan het! Kinderen van 8 t/m 12 jaar kunnen hier nu lid van worden om vervolgens de wereld van technologie te gaan ontdekken, onderzoeken en vooral veel zelf doen.

TechLab Club Try-out
Om te ontdekken of de TechLab Club iets voor jouw zoon of dochter is, kunnen jullie op 5 september naar de TechLab Club Try-out komen. Er staan allerlei technische snufjes klaar om aan te snuffelen. Robots, programmeerprogramma’s, een green screen, de 3D printer, Drones etc. De ‘Technauten’, experts in technologie, zijn er om jullie meer te vertellen over de TechLab Club. De Try-out is 5 september tussen 10.00 uur en 12.00 uur in Bibliotheek Gennep en tussen 14.00 uur en 16.00 uur in Bibliotheek Boxmeer.

De TechLab Club
De Club zelf gaat op maandag 14 september van start in Bibliotheek Boxmeer en op dinsdag 15 september in Bibliotheek Gennep. Vanaf dan is het elke week feest voor een groep kinderen die op ontdekkingstocht gaat met bijvoorbeeld het programmeren van drones en special effects leert creëren met een green screen. Als de TechLab Club een succes is, worden er nog meer ontdekkingsreizen toegevoegd, zoals 3D printen, stopmotion films maken, met LEGO Mindstorms bouwen en programmeren en ga zo maar door. In het vernieuwde TechLab-concept is er meer ruimte voor extra activiteiten en nieuwe onderwerpen, zodat kinderen altijd uitgedaagd worden.
Kijk voor meer informatie en lid worden op www.biblioplus.nl/techlab
advertentie