Deel dit artikel ‹ Terug

Openluchttheater Overloon vernieuwd

Geplaatst op: dinsdag 1 juni 2010


Op zaterdag 5 juni vindt vanaf 16 uur de officiële heropening plaats van het openluchttheater in Overloon. De heropening komt na een periode van technische aanpassingen die het podium opnieuw geschikt maken voor toekomstige voorstellingen. De modernisering werd mede mogelijk gemaakt door het VSBfonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie. De opening wordt gevierd met heel veel verschillende acts, zodat men een voorproefje krijgt van wat er allemaal mogelijk is.

Bovendien wordt een tipje van de sluier opgelicht van het zomerprogramma 2010, waaraan veel gezelschappen uit Overloon en verre omgeving meedoen. Burgemeester K. van Soest zal de officiële opening verrichten. Dat gebeurt in het theater natuurlijk op een bijzondere wijze. Iedereen is van harte welkom, de entree bij de opening is gratis.

Het theater is a.s. zaterdag vanaf kwart voor vier geopend. Tijdens de opening worden ook kaarten verkocht voor de verschillende voorstellingen deze zomer. Vanaf dat moment kunnen ook bij Home & Body en het museum Liberty Park kaarten voor het theater in de voorverkoop worden gekocht. Het programma voor deze zomer is na te lezen op de website van het openluchttheater. Voor de organisatorische begeleiding van het zomerprogramma worden nog vrijwilligers gezocht voor enkele avonden per maand.

www.openluchttheateroverloon.nl
advertentie