Deel dit artikel ‹ Terug

Mark van de Veerdonk met Geen Viking in Theater Myllesweerd in Mill

Geplaatst op: vrijdag 31 juli 2020


Het wordt een totaal ander theaterseizoen dan gebruikelijk voor Cultureel Centrum Myllesweerd aan de Kerkstraat in Mill. Normaal gesproken presenteren zij in mei het volledige programma voor het nieuwe seizoen. Nu zal telkens op korte termijn bekeken worden wat wel of niet kan en welk theatergezelschap wel of niet klaar is om hun show op de planken te brengen. Op zaterdag 10 oktober is cabaretier Mark van de Veerdonk er in ieder geval zeker klaar voor. Dan staat hij om 20.15 uur met zijn cabaretshow in Theater Myllesweerd. Tickets zijn a 17,50 euro zolang de voorraad strekt af te halen aan de balie van Cultureel Centrum Myllesweerd. Op is op.


 


Verbale slapstick vol mallotige meningen, onzinnige omdraaiingen en slimme schijnbewegingen. Zie hier het handelsmerk van cabaretier Mark van de Veerdonk.  Ook zijn nieuwe voorstelling belooft weer een ware flipperkast vol stuiterende grappen te worden. Tweemaal 50 minuten ontiegelijk lachen, onder het motto “Het leven is geen grap, je moet het er zelf van maken”. In “Geen Viking” doet de Brabander wederom verslag van een bizar incident uit zijn persoonlijke leven waar hij misschien niet sterker maar wel veel joliger uit is gekomen. En dat is ook wat waard.


 


Wie de afgelopen jaren één of meerdere van zijn onstuimige optredens heeft meegemaakt, weet dat het draait om die ene vraag: wat wordt het decorstuk? Na een vliegende wc-pot, een halve deux chevaux, een antieke telefooncel, een gecrashte solex in een ladekast en een concertvleugelboot … wat sleept de Brabantse komiek nu het podium op? Van de Veerdonk zelf: “Wat het decor wordt? Ik kan slechts één ding verklappen; Geen Viking”.


 


Like de Facebookpagina van Myllesweerd om op de hoogte te blijven van alle actuele ontwikkelingen en zie regelmatig www.myllesweerd.nl


 

advertentie