Deel dit artikel ‹ Terug

Sfeervolle terrasconcerten tussen de kloostermuren

Geplaatst op: maandag 20 juli 2020


In tijden van corona was het ook voor evenementenorganisatie Roepaen even zoeken naar ''het nieuwe normaal''. De organisatie bedacht een coronaproof programma met sfeervolle terrasconcerten op de binnenplaats van het klooster. Van juli tot en met september brengt Roepaen een divers programma met voor ieder wat wils: van pop tot jazz en van klassiek tot rock.

Het eerste weekend zit er inmiddels op, het zomerprogramma is afgetrapt met een tribute to Amy Winehouse door The Originators en sloot af met folkrock van Maggie's Flock tijdens een Irish Afternoon.
De nieuwe coronamaatregelen zijn in het begin voor zowel de organisatie als voor het publiek even onwennig, zittend en netjes op anderhalve meter van elkaar. Eenmaal gewend is het toch weer ouderwets genieten bij Roepaen. Een weekend vol lekkere muziek en een ongedwongen sfeer. Daarbij: een terras met een klooster als decor is toch ook wel bijzonder!

Komend weekend staat er weer een vol programma op de agenda. Een weekend lang undercoversessies, met op vrijdag een tribute to Foo Fighters, zaterdag Nirvana Unplugged en zondag Red Hot Chili Peppers. Tickets voor de terrasconcerten koop je online via www.roepaen.com
advertentie