Deel dit artikel ‹ Terug

Tim Knol bij terrasconcert Roepaen

Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2020


Het is even schakelen máár Roepaen doet het gewoon een beetje anders deze zomer. De organisatie bruist van de ideeën en bouwt volop aan een mooi zomerprogramma. Onlangs kondigde ze de eerste naam aan. Op 29 augustus presenteert Roepaen een terrasconcert van Tim Knol op de binnenplaats van het klooster.

Tim Knol
In de zeven jaar na zijn doorbraak heeft Tim Knol de wind vaak van voren gekregen. Vroeg in zijn loopbaan werden veel jongensdromen werkelijkheid: spelen op grote podia, ontmoetingen met grote helden en het kunnen leven van zijn muziek. Zelfs in dat prille stadium zette Knol een vraagteken achter dat hele rock ’n’ roll-gebeuren: Not real love, only one night stands. Is that what you call Rock ’n’ Roll? Uiteindelijk gooide Tim het roer om en bracht hij ‘Cut The Wire’ uit; een liedjesplaat pur sang waarbij de spontaniteit van zijn garage/powerpop-groep The Miseries doorsijpelt.

Maatregelen
Per concert verkoopt Roepaen een beperkt aantal kaartjes (2-persoonstickets en een paar 1-persoonstickets) zodat iedereen op een veilige afstand van de show kan genieten. Hierbij neemt de organisatie alle regels en richtlijnen rondom corona in acht. Roepaen volgt het protocol dat is opgesteld door Horeca Nederland.

Tickets zijn te koop via www.roepaen.com

advertentie