Deel dit artikel ‹ Terug

Vol programma Open Podium Mill

Geplaatst op: donderdag 27 mei 2010


Feestzanger Ronnie de Wit en café Royal in Mill organiseren op zaterdagavond 5 juni een open podium voor muzikaal talent. De bedoeling hiervan was om beginnend muzikaal talent ruimte te bieden om voor publiek op te treden. Maar er zijn ook aanmeldingen van ervaren artiesten, dus het belooft een gevarieerde avond te worden met veel muziek voor een breed publiek. Het begint in café Royal in Mill om 21.00 uur en de entree is gratis.

“Zelf zorg ik die avond voor het geluid,” vertelt Ronnie de Wit uit Mill. “Maar ik denk dat ik ook nog wel wat nummers zal zingen. Zeker ook mijn nieuwe plaat waarmee ik net in drie verschillende versies uit de studio ben gekomen.” Naast het organiseren van het open podium en het promoten van zijn nieuwe nummer heeft hij het ook druk met optredens. “Donderdag 3 juni sta ik voor enkele optredens op Alpe d’ Hues,” vertelt de Millse zanger. “Dat allemaal voor het evenement Alpe d’ HuZes waar men geld in zal zamelen voor kankerpatiënten.”

Het open podium op zaterdagavond 5 juni in café Royal aan de Kerkstraat in Mill kent diverse muzieksoorten. Ronnie: “Er zijn beginnende artiesten te horen maar ook artiesten die regelmatig op een podium staan. En wat ze gaan zingen varieert behoorlijk.” De avond zal gepresenteerd worden door Quentin van Overdijk en is voor iedereen gratis toegankelijk. “Het belooft een avond te worden met echt een bomvol programma en veel gezelligheid.”

Kijk voor meer informatie op www.caferoyalmill.nl en www.ronniedewit.nl
advertentie