Deel dit artikel ‹ Terug

IJS & SPIJS wederom genomineerd voor IJssalon van het Jaar

Geplaatst op: donderdag 5 maart 2020


In de top-6 van Nederland

Ijs & spijs dingt mee naar de titel IJssalon van het Jaar 2020. Na een paar spannende dagen tijdens de IJs-vakwedstrijden, verwierf Mark van Gaal weer een plek op de genomineerdenlijst. Daarmee staat ijs & spijs uit Haps in de top-6 van Nederland. De titel IJssalon van het Jaar wordt medio juni uitgereikt; het team van ijs & spijs gaat een spannende tijd tegemoet.

Jaarlijks neemt de top van Nederland deel aan de IJs-vakwedstrijden. Bij De Gouden IJsspatel draait het om het lekkerste ijsje van Nederland. Dit jaar staat de smaak kersensorbet centraal. In de wedstrijd om De Gouden IJscreatie gaat om de mooiste, lekkerste en meest originele ijscreatie. Mark van Gaal verwierf de 2e plaats in de wedstrijd om de gouden ijscreatie en scoorde daarmee een nominatie voor IJssalon van het Jaar 2020.

Spannende tijd

De gewonnen beker krijgt een mooi plekje in de ijssalon. Maar ijs & spijs is nog niet klaar met de competitie! Voor het team breekt nu een spannende tijd aan, als een van de zes genomineerden voor IJssalon van het Jaar. In de komende maanden worden zij bezocht door een mystery guest en wordt de zaak onderworpen aan een grondige hygiënecheck. Wanneer ze de mystery guest en de inspecteur mogen verwachten, is natuurlijk een verrassing. De winnaar wordt medio juni bekendgemaakt. Ijs & spijs was eerder genomineerd in 2014 en won de titel in 2017.
Mark van Gaal zegt hierover trots en blij te zijn, vooral omdat we blijven laten zien geen eendagsvlieg te zijn maar constante kwaliteit waarborgen en blijven meedraaien in de top van Nederland, wat een feest en wat een bekroning weer deze nominatie!
Ijs & spijs is vanaf 1 maart alweer dagelijks open (niet op dinsdag) en natuurlijk staat vanaf dit weekend de prijswinnende ijscreatie op de kaart!

www.ijsenspijs.nl