Deel dit artikel ‹ Terug

6.000 bezoekers verwacht op Cuijks muziekevenement

Geplaatst op: woensdag 19 mei 2010


De voorbereidingen voor de vierde editie van Theatric Beats zijn in volle gang. Het tweedaagse muziekevenement op de Cuijkse Maaskade – met Dance op zaterdag 12 en Dutch op zondag 13 juni – heeft de afgelopen jaren een vlucht naar voren gemaakt. Waar de eerste editie in 2007 nog 1.500 bezoekers trok, worden deze zomer circa 6.000 muziekliefhebbers verwacht. ‘s Zaterdags zorgen deejays uit binnen- en buitenland van 12.00 uur tot middernacht voor een buitengewoon housefeest (Theatric Beats Dance) op de Maaskade; een dag later is de loswal het podium van een Nederlandstalig muziekfestijn (Theatric Beats Dutch), met volkszangers Frans Duijts als absolute publiekstrekker.

Naast bekende DJ’s uit eigen land zullen tijdens Theatric Beats Dance dit jaar ook internationaal erkende deejays uit het buitenland draaien. Indien het weer zich net zoals vorig jaar van zijn beste kant laat zien, belooft de danceparty op de Maaskade wederom een groot feest te worden voor alle danceliefhebbers uit de regio. De volledige line-up bestaat uit Dada Life (SWE), Funkerman, Hardwell, Skitzofrenix, Shermanology (live), Baggi Begovic B2B, Rene Amesz, Be Charm'D B2B Bjorn Wolf, MC Boogshe en MC Bizzey. Theatric Beats Dance wordt geopend door achtereenvolgens Remesz en Lucky Jay, die in april tijdens de Dance DJ Contest in Café Taurus al bewezen alles in huis te hebben om een gezellig housefeest neer te zetten.

Vorig jaar was het de eerste keer dat Theatric Beats Dutch op het programma stond. Duizenden muziekliefhebbers kwamen af op de optredens van onder andere Rene Schuurmans en met name Nick & Simon. Ook deze keer is men er in geslaagd een grote publiekstrekker naar Cuijk te halen. De zeer populaire volkszanger Frans Duijts (bekend van Jij denkt maar dat je alles mag van mij…) belooft de ster van de avond te worden. Hij opent Theatric Beats Dutch en maakt vervolgens plaats op het podium voor achtereenvolgens Corry Konings, Ronnie Ruysdael van de Sjonnies, Dennie Christian, Alex, Loco Loco Disco Show, Bennie Solo, Rasta Ruud en Johnny Romein.

Tickets voor zowel Theatric Beats Dance als Dutch zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij diverse adressen in de regio: Ap-Art Men Women, Hofmans Tapijten Cuijk, Elektrowarenhuis Leo van Schaijik, Café Taurus (allen in Cuijk), Elektrowarenhuis Leo van Schaijik/Osnabrugge, Powerhouse (beide in Nijmegen), Het Hof Herenkleding (Gennep) en Kees Arts Mannenmode (Boxmeer). Via www.easytickets.nl kunnen de kaarten ook online besteld worden. De kaarten kosten in de voorverkoop € 18,50, vijf euro minder dan aan de dagkassa’s.

Zie ook: www.theatricbeats.nl
advertentie