Deel dit artikel ‹ Terug

Light, camera, action & bliep, bliep, bliep in de bieb

Geplaatst op: dinsdag 28 januari 2020


Deze geluiden zijn vanaf februari te horen in de bibliotheken van Gennep en Cuijk. Het TechLab gaat weer van start: naast een Expeditie (workshop) over Robotica in Cuijk is er een splinternieuwe Expeditie te bleven in Gennep: Film & Vloggen.
Maakt jouw zoon of dochter graag filmpjes met de telefoon? Is hij/zij gek op special effects? En kijkt hij/zij ook graag naar YouTube filmpjes van vloggers zoals Enzo Knol? Laat ze dan mee doen aan de vier Expedities van ons TechLab: Film & Vloggen. Ze gaan aan de slag met verschillende filmtechnieken, zoals het green screen en vloggen. Natuurlijk mogen kinderen hun eigen ideeën inzetten om de tofste filmpjes te maken.
Of… droomt jouw zoon of dochter van het aansturen van een zelfgemaakte robot? Dan is de Expeditie Robotica echt een aanrader. Hier gaan kinderen hun robot ontwerpen in 3D, een robot bouwen met Mindstorms en natuurlijk programmeren.
TechLab Expedities worden gegeven door echte experts en alle nodige materialen zijn aanwezig, zodat kinderen van 8 t/m 14 jaar op ontdekkingstocht kunnen. Interesse in deze of 1 van de andere gave expedities? Aanmelden kan via www.biblioplus.nl/techlab