Deel dit artikel ‹ Terug

Mills Pullingweekend

Geplaatst op: maandag 17 mei 2010


Zaterdag 5 en zondag 6 juni 2010

Het Mills Pullingweekend 2010 wordt gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 juni op het evenemententerrein aan de V.d. Bogaardweg in Mill. Behalve pullingwedstrijden vindt er ook een optreden plaats van de meidengroep SHITTHAPPENS uit de achterhoek. Het belooft weer een weekend te worden met veel spanning, spektakel en sensatie voor het hele gezin.

Op zaterdag 5 juni barst het geweld om 16.00 uur los met de Specials, Superstocks en Hotstocks. Ook Unimogs, Powerstock 3,5 ton en Hobbysport 4,5 ton, 5,5 ton en 6,5 ton zullen deze dag hun competitie rijden. Daarnaast zijn er deze eerste dag nog diverse spectaculaire demonstraties en wordt de dag afgesloten met een groot feest in de feesttent. De damesband Shitthappens zal hier zorgen voor veel show en . . .
Als het stof, de rook en feestgedruis van de eerste dag is opgetrokken gaat het Millse Pullingweekend zondag 6 juni om 10.00 uur weer door met de Boerenklasse. Er zal gestreden worden in de diverse gewichtsklassen (Van 3,5 ton tot 11 ton). Ook Hobbysport, Powerstock en Demo’s van Tractoren en enkele specials zullen voorbij komen. Net als op zaterdag zijn er ook op zondag diverse gratis activiteiten voor kinderen zoals een draaimolen.

De entree bedraagt op zaterdag 5 juni 7,50 euro en op zondag 6,00 euro. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen. Meer informatie of wilt u deelnemen aan dit Millse Pullingweekend? Bel dan met 06-23014137.
advertentie