Deel dit artikel ‹ Terug

Uitnodiging ‘Aftrap Nacht van Een Goei Leven 2020’

Geplaatst op: dinsdag 10 december 2019


In juni 2020 wordt voor de derde keer op rij Midzomernacht gevierd in het hele Land van Cuijk tijdens ‘de Nacht van Een Goei Leven’. Na het succes van afgelopen jaar hebben ondernemers en organisatoren besloten het evenement, dat drie dagen duurt, een vervolg te geven.

Midzomernacht op bijzondere locaties
De kortste nacht van het jaar valt in 2020 in het weekeinde van vrijdag 19 tot en met zondag 21 juni. Op bijzondere locaties worden grote en kleinschalige activiteiten georganiseerd. Op het water, in de bossen, langs de velden en aan dorpspleinen is van alles te beleven op het gebied van water&natuur, kunst&cultuur en eten&drinken.
In vorige edities waren dat o.a. Bourgondische diners in historische gebouwen, hofjes en tuinen, diners op de pontveren van de Maas, lichtkunst, muziek- en bierfestivals, food-pleintjes en -markten, Drijf-in film op het water, nachtwandelingen en nog veel meer.

Drie themadagen
Dit jaar is gekozen voor kwaliteit boven kwantiteit. Elke dag zal een ander thema het unieke karakter van het Land van Cuijk in de spotlights zetten, te weten: kunst&cultuur, natuur&water en eten&drinken. Bezoekers zullen aan de hand van elk thema verborgen pareltjes vinden die het mooiste laten zien van wat onze regio te bieden heeft. In de programmering is ruimte voor grote en kleine initiatieven die aan elkaar gekoppeld worden.

Uitnodiging om mee te doen

Een Goei Leven is een beweging, een samenwerking van ondernemers, organisaties, verenigingen, onderwijsinstellingen en gemeenten in het Land van Cuijk om het Land van Cuijk op de kaart te zetten. Ze willen daarmee laten zien dat de regio ‘een prachtige plek is om te wonen, te werken en te genieten.’

De Nacht van Een Goei Leven biedt ondernemers de gelegenheid om aan te haken bij dit Land van Cuijk-brede evenement. Op woensdag 22 januari zal er een bijeenkomst zijn voor initiatiefnemers, platforms, ondernemers en andere geïnteresseerden bij de Lamperse Hei in Wanroij.

Aanmelden initiatiefnemers
Iedereen die mee wil doen, denken of helpen is van harte welkom op deze aftrap avond. Je kunt je aanmelden per mail naar Piet Verbeeten: vieren@goeileven.nl

Plaats: de Lamperse Hei in Wanroij
Tijd: woensdag 22 januari 2020 om 19:30 uur tot ca. 21.30 uur
advertentie