Deel dit artikel ‹ Terug

Aanmelden Open Podium Muzikaal talent

Geplaatst op: maandag 10 mei 2010


Aanmelden voor 15 mei

Zaterdag 5 juni vanaf 21.00 uur in café Royal Mill

Op zaterdagavond 5 juni krijgt iedereen de kans om zijn of haar talent te laten horen zien aan het publiek. Dat in café zaal Royal aan de Kerkstraat in Mill vanaf 21.00 uur. Die avond organiseert café Royal en feestzanger Ronnie de Wit namelijk een open podium. Daarmee wil men iedereen in de gelegenheid stellen voor publiek op te treden en ervaring op te doen.

Het open podium is een initiatief van café Royal en feestzanger Ronnie de Wit. “Als beginnend zanger of zangeres is het best lastig optredens te krijgen,” vertelt Ronnie de Wit. “Je moet echter ervaring op kunnen doen en dat kan alleen als je op kunt treden voor publiek. Zelf heb ik gelukkig regelmatig optredens en daardoor weet je steeds beter wat je wel en wat je niet kunt en welke nummers je live wel en niet kunt doen.”
Om beginnende zangers en zangeressen een podium te bieden organiseert café zaal Royal op zaterdag 5 juni een open podium. Ronnie: “Maar ook zij die gewoon eens willen proberen hoe het is voor publiek op te treden zijn welkom. Zo doe je de meeste ervaring op en wellicht vindt je het wel zo leuk dat je door wilt gaan als zanger of zangeres.” Ronnie zal die avond ook zelf optreden en zal verder die avond als DJ de muziek en het geluid verzorgen.

Aanmelden voor dit open podium kan tot 15 mei via info@ronniedewit.nl. Deelnemen is uiteraard helemaal gratis. Zie www.caferoyalmill.nl voor meer over deze avond en alle andere activiteiten in en rond café Royal in Mill.
advertentie