Deel dit artikel ‹ Terug

Veelbelovende voordrachten voor de Dr Peelenprijzen 2019!

Geplaatst op: maandag 21 oktober 2019


Tot afgelopen 1 oktober konden inwoners van de gemeente Boxmeer voordrachten indienen voor de Dr. Peelencultuurprijs of de Dr. Peelen Stimuleringsprijs. Dit jaar is er een record aantal voordrachten binnengekomen bij de commissie. Maar liefst 21 verschillende voordrachten en niet onbelangrijk: ook de kwaliteit van de inzendingen is weer hoog.

Hoe nu verder?
Voorzitter van de commissie Wally Bastiaanssen: “De maand oktober staat in het teken van het beoordelen van de voordrachten, waarna de nominaties in november bekend worden gemaakt. Als commissie zijn wij erg blij met het hoge aantal voordrachten en we gaan dan ook een uiterst zorgvuldig afgewogen advies geven aan de Burgemeester en Wethouders.”

Uitreiking
Terwijl de commissieleden zich buigen over de voordrachten, is een werkgroep bezig met het vormgeven van de uitreikingsavond. Wie de winnaars zijn van de Dr. Peelencultuurprijzen wordt namelijk bekend gemaakt op zaterdag 11 januari 2020 in de Weijer tijdens een avondvullend programma met veel aandacht voor cultuur uit de gemeente Boxmeer. De avond is vrij toegankelijk voor alle inwoners. Noteer de datum alvast in de agenda!

www.drpeelen.nl
advertentie