Deel dit artikel ‹ Terug

Bohemian Rhapsody en meer dit jaar in Filmhuis Mill

Geplaatst op: dinsdag 20 augustus 2019


In de maanden oktober, november en december staan er weer diverse films op het programma in Filmhuis Mill, onderdeel van Cultureel Centrum Myllesweerd.
Welke films er na de jaarwisseling te zien zijn zal later bekend worden.
Tickets voor Filmhuis Mill kosten 6,- euro en dat is inclusief een consumptie en bij de kinderfilms wat lekkers. 

Programma Filmhuis Mill 2019

Woensdag 2 oktober 2019 Green book, 20.00 uur

VS, 1962. Pianist Don Shirley wil op tournee door het rascistische zuiden van Amerika hij huurt de een Italiaans-Amerikaanse uitsmijter in. Aan de
hand van een speciale reisgids (The Green Book) reizen ze naar plekken waar Afro-Amerikanen welkom en veilig zijn. Alleen de heren hebben botsende persoonlijkheden.

Woensdag 16 oktober 2019 Bohemian Rhapsody, 20.00 uur

'Bohemian Rhapsody' volgt het verhaal van de Britse band Queen met leadzanger Freddie Mercury. De band, die in 1970 wordt opgericht, weet al
snel door te breken met diverse hits als 'We Will Rock You' en 'Radio Ga Ga'. De band weet door de jaren heen een legendarische status te vergaren met als hoogtepunt het Live Aid benefietconcert in 1985.

Woensdag 30 oktober 2019 Dumbo, 15.00 uur
Holt Farrier was ooit een succesvolle circusartiest tot hij naar het front trok ten tijde van de oorlog en als een veranderd man terugkeerde. Hij wordt
ingehuurd door circuseigenaar Max Medici om voor de pasgeboren olifant Dumbo te zorgen, die over enorme oren beschikt en hierdoor het mikpunt van spot is. Wanneer Holts kinderen erachter komen dat Dumbo kan vliegen besluiten de ondernemer V.A. Vandevere en de trapezewerkster Colette Marchant om van Dumbo een ster te maken.

Woensdag 20 november 2019 A star is born, 20.00 uur
Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, genaamd Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Woensdag 27 november 2019 Spiderman, 15.00 uur 
Miles Morales is een tienerjongen uit Brooklyn die op een dag door een mysterieuze spin gebeten wordt en superkrachten ontwikkelt. Hij ontmoet Spider-Man, die een reusachtige deeltjesversneller van de Kingpin probeert te ontmantelen, maar hier helaas niet in slaagt. Via deze deeltjesversneller komt Miles in contact met de Peter Parker/Spider-Man van een parallel
universum. Miles ontdekt vervolgens dat er nog meer universa met elk hun eigen Spider-Man zijn. Zo ontmoet hij onder meer Spider-Gwen, Spider-Man Noir en Peni Parker. Samen proberen ze de plannen van de Kingpin te dwarsbomen om te voorkomen dat alle universa vernietigd worden.

Woensdag 27 november 2019 Iris, 19.30 uur

In het kader van Dementie Vriendelijke Gemeente Mill en Sint Hubert draait Iris in Filmhuis Mill. Voor deze film start is er een interessante lezing.
'Iris' vertelt het verhaal van de Britse filosofe en schrijfster Iris Murdoch. Als jonge professor aan Oxford krijgt ze een relatie met professor
John Bayley. Bayley vertelt hoe hij Iris 40 jaar geleden ontmoette, hoe hun leven er uit zag, en welk effect de ziekte van Alzheimer op haar had.

Woensdag 18 december 2019 Ben is back, 20.00 uur
 
Drugsverslaafde Ben Burns verlaat voor de kerst zijn afkickkliniek en keert terug naar zijn familie. Zijn moeder Holly (Julia Roberts) is blij hem weer
te zien. Ben is nog steeds een gevaar voor zichzelf en Holly moet zien te voorkomen dat de familie uit elkaar valt.

Haal jouw tickets op bij de balie van Myllesweerd aan de Kerkstraat 3 in Mill of reserveer ze online (met reserveringskosten) via de website.
Meer weten, trailers bekijken of online reserveren? Zie www.myllesweerd.nl
advertentie