Deel dit artikel ‹ Terug

Reserveer voor Fifties en Sixtiesday in Mill

Geplaatst op: donderdag 29 april 2010


Voor het vierde achtereenvolgende jaar herleven de jaren van vetkuiven, petticoats en bakkebaarden tijdens de Fifties en Sixtiesday in Mill. Dat op zondag 11 juli van 11.00 uur tot 18.00 uur in vooral de Hoogstraat en Kerkstraat. Maar naast kramen, auto’s en muziek in die straten zijn ook elders in het centrum die dag vele oldtimers te vinden.

Grandcafe ’t Centrum, café Royal, Eten & Zo, de Frietkraam en de Kroeg organiseren in samenwerking met Mosstime deze vierde Fifties en Sixtiesday. Net als de voorgaande jaren belooft het weer een evenement te worden voor groot en klein. Naast handelswaar uit de jaren vijftig en zestig is er natuurlijk live muziek, vele oldtimers en vermaak voor kinderen van alle leeftijden. Het zal zich vooral afspelen in de Hoogstraat, van de Frietkraam tot de Kroeg en in de Kerkstraat. Maar net als vorige edities zijn ook in de rest van het centrum en directe omgeving die dag vele oldtimers te vinden.

Wilt u een standplaats of marktkraam reserveren? Neem dan contact op met Mosstime in Mill via info@mosstime.nl. Bellen kan naar tel. 0485-325634 of tel. 06-10838612. Ook op www.fiftiesday.nl en www.sixtiesday.nl is meer informatie te vinden.
advertentie