Daags na de Tour; Topfeest_ Deel dit artikel ‹ Terug

Daags na de Tour; Topfeest

Geplaatst op: dinsdag 30 juli 2019


Het was een prachtige dag gisteren, maandag 29 juli in Boxmeer, bij Daags na de Tour. Het zonnetje deed goed zijn best, net als de organisatie en grote groep vrijwilligers die er met zijn allen een prachtig feest van hebben gemaakt. Ook het publiek was enthousiast en zowel bij de Meet & Greet, het huldigingspodium, langs de kant en bij de horeca was het één groot feest!

Winnaars
Mike Teunissen ging er met de winst vandoor en bleek de sterkste op de 80 kilometer en liet daarmee Poels en Kruijswijk achter hem. Naast deze drie toppers had de organisatie ook onder andere Dylan Groenewegen, Dylan van Baarle en Bauke Mollema te strikken. Bij de vrouwen won Marianne Vos en was er voor Annemiek van Vleuten en Anna van der Breggen ook een plekje op het podium.

Sfeer
De sfeer was top in Boxmeer. De horeca had goed uitgepakt en voor de kinderen was een plein ingericht met springkussens en klimwanden. Voor de thuisblijvers was er voor het eerst een livestream die online te volgen was. Een zeer geslaagde dag waar de organisatie spreekt over 40.000 bezoekers. 

www.daagsnadetour.nl
advertentie