Deel dit artikel ‹ Terug

Daags na de tour: Brandsmaplein als attractieplein

Geplaatst op: donderdag 25 juli 2019


De parkeerplaats tegenover de huidige Jan Linders-supermarkt aan de Burgemeester Verkuijlstraat verandert maandag 29 juli tijdens Daags na de Tour weer in een feest- en actviteitenplein voor jong en oud.

Dit keer is er live-muziek met de Boxmeerse zanger Kees van den Heuvel die met feestelijke meedeiners het publiek vele vrolijke momenten gaat bezorgen. In de buurt van het podium staat bar Zoller-Hof waar de Nederlandse importeur (afkomstig uit Boxmeer) van het smakelijke Duitse Zollerbier ervoor zorgt dat de kelen van de dorstige muziek- en wielerliefhebbers gesmeerd blijven. Natuurlijk zijn er voor de jeugd en de allerkleinsten passende drankjes verkrijgbaar. Aan knorrende magen is gedacht.
Fijn detail: Het Zollerbier is afkomstig uit het Zuid-Duitse Sigmaringen, de zusterstad van Boxmeer. De jeugd kan zich maandag 29 juli naar hartelust uitleven op het plein. Rongen Aktief richt de plaats in met verschillende gratis attracties. Daarbij enkele klimwanden die de laatste jaren een doorslaand succes bleken. Velen beklommen al de wanden.
De klimtijden worden bijgehouden met een grote digitale stopwatch. Het bedrijf uit Sint Anthonis komt met meer attracties naar Boxmeer. Het attractieplein opent rond 13.00 uur en sluit rond 18.30 uur.

www.daagsnadetour.nl

advertentie