Deel dit artikel ‹ Terug

Boost your Business!

Geplaatst op: woensdag 17 juli 2019


Win het Nestwerk ZZP-booster pakket t.w.v. €1500,-.

Werk jij nog aan je keukentafel of vanuit de zolderkamer? Ben jij klaar voor de volgende stap in het ondernemerschap? Schrijf je dan in voor de contest van Stichting Nestwerk.

Stichting Nestwerk heeft zich als doel gesteld om het ondernemerschap in het Land van Cuijk te bevorderen. Dit doen zij door het organiseren van van inspirerende evenementen en het aanbieden van flexibele werkplekken aan de Erflanden 4 te Boxmeer. Dit is hét broeinest waar ondernemers ervaringen uitwisselen en van elkaars expertise gebruik maken. Als winnaar van de contest lift jij hier gratis op mee! Zo mag je een jaar lang gratis gebruik maken van het flexwerk-abonnement. Ook de vergaderruimte, koffie en thee zijn inbegrepen. Daarnaast krijg je diverse coaching-sessies zodat je jouw onderneming een boost kunt geven.
 
Deelnemen aan deze wedstrijd is eenvoudig. In een korte video presenteer jij jezelf, je bedrijf of je plan. Deze video’s worden geplaatst op de Facebookpagina van Nestwerk. Het publiek kan stemmen door een like te geven op de video. Daarnaast zal een vakjury onder leiding van wethouder Maarten Jilisen (Gemeente Cuijk) de inzendingen beoordelen. Wil jij deze unieke kans aangrijpen en je onderneming een boost geven? Ga dan naar nestwerk.nl/contest voor meer informatie. Inschrijven is mogelijk tot en met 30 september.