Deel dit artikel ‹ Terug

Kaartverkoop Kuulenfeesten gestart

Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2007


Op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni aanstaande staan de vernieuwde Kuulenfeesten op het programma. Deze worden gehouden in natuur en recreatiegebied de Kuilen tussen Mill en Langenboom. Het beloven 2 dagen vol muziek te worden voor het hele gezin, voor jong en oud en voor groot en klein. De kaartverkoop is op 1 mei van start gegaan.

Lokale en regionale allround, pop, rock en feestbands zijn op vrijdagavond 22 juni te horen tijdens de Kuulenfeesten. Er zijn optredens van Jone uit Mill, the Juveniles uit Wilbertoord, Rockfever met muzikanten uit de hele regio en de Jan van Brusselband. Deze laatste band geniet landelijke bekendheid en is te vinden op alle grote festivals en muziekfeesten waar het feest moet worden. De Jan van Brusselband speelt eigen Nederlandstalige feestnummers maar uiteraard komen tijdens hun show ook de bekende covers voorbij.

Nederlandstalige muziek staat ook op zaterdag 23 juni centraal. Dan zijn er vanaf 17.30 uur (tent open om 17.00 uur) optredens van Sam Sam uit Langenboom, Thomas Berghe, Wesley, Arne Jansen, gebroeders Ko, Frank van Etten, Staal met glazen, Joost mag het weten en de presentatie is in handen van Rogier van Oosterhout. Naast Nederlandstalige muziek hebben al deze artiesten ook vooral feest hoog in het vaandel waardoor de feesttent op de Kuulenfeesten gegarandeerd zal veranderen in een echte feesttempel.

Kaarten kosten voor vrijdagavond 22 juni 10 euro in de voorverkoop en aan de kassa 13 euro en voor de zaterdagavond (programma begint dus echt om 17.30 uur) kosten de kaartjes 15 euro in de voorverkoop en aan de feesttent betaald u die avond 18 euro. Een overzicht van alle voorverkoopadressen is te vinden op www.kuulenfeesten.nl.
advertentie