Programma VierdaagseFeest Cuijk is bekend! _ Deel dit artikel ‹ Terug

Programma VierdaagseFeest Cuijk is bekend!

Geplaatst op: woensdag 10 juli 2019


In de afgelopen jaren is VierdaagseFeestCuijk uitgegroeid van gezellige doortocht op vrijdag tot een heerlijke feestweek voor jong en oud! Al ruim tachtig jaar is Cuijk (na Nijmegen) de grootste en belangrijkste etappe plaats van de Internationale Nijmeegse Vierdaagse Afstandsmarsen. Vanaf zaterdag 13 juli tot en met vrijdag 19 juli is de Maaskade in Cuijk het terrein van spektakel en plezier.

Voorzitter van het vierdaagse comité mevrouw Kloosterman spreekt haar trots uit over de geweldige artiesten die we dit jaar in Cuijk hebben: “Wij zijn hartstikke blij met het gevarieerde programma dat we hebben, op deze manier kunnen we elke doelgroep weer iets fantastisch bieden. Wij kijken uit naar een prachtige feestweek!”

Wat kun je dit jaar verwachten?
Net als ieder jaar starten we VierdaagseFeestCuijk met de Primetime Classic Dance Night op zaterdag 13 juli! DJ Jan staat ieder jaar weer garant voor een knallend begin van de feestweek in Cuijk. Na deze spectaculaire aftrap staat zondag in teken van de zeskamp en de zoektocht naar het sterkte en sportiefste team van Cuijk. Op zondag sluiten we de dag af tijdens Cocktail Soundsystem. Een muziekavond met veel heerlijke hits van toen, vroeger en nu!

Om ook voor de jongste generatie in Cuijk te zorgen vormt de XXS Huttenbouwdag inmiddels een jarenlange traditie op de maandagmiddag. Voor kinderen vanaf 4 jaar is het Louis-Janssen plein in Cuijk omgetoverd tot een waar bouw domein waar kinderen een prachtige hut kunnen bouwen.

Het programma vervolgd met een optreden van de Johan Friso Kapel van de Koninklijke Luchtmacht op dinsdagavond. De woensdag avond staat in teken van onze jaarlijkse sponsoravond en de kade wordt in feestelijke sferen gebracht door de band Turn up the 90’s! Op donderdagavond vanaf 18.00 vindt de proefsluiting plaats. De 105 Genie Compagnie waterbouw draagt dit jaar al voor de 76e keer de zorg over deze bijzondere gebeurtenis.

Op vrijdag is de dag van Cuijk, DJ Jan zal deze dag tot een feestelijk geheel brengen waarbij we de wandelaar het laatste duwtje in de rug geven om de finish in Nijmegen te behalen.

Nieuwsgierig naar het exacte programma en overige informatie?
Bezoek voor alle informatie over het programma, nieuwtjes, foto’s en sponsoren onze website: https://www.vierdaagsefeestcuijk.nl

advertentie